دسته‌بندی نشده
هر چیزی که باید راجع به چای ایرانی بدانید

هر چیزی که باید راجع به چای ایرانی بدانید

چای ایرانی ۳ بار در سال برداشت می‌شود (بهار، اول تابستان و اول پاییز). برداشت اول در فصل بهار است که به آن چای چین اول هم می‌گویند. چای بهاره، بیشترین خواص و فواید را برای سلامتی انسان داشته و همچنین بیشترین کیفیت را در طعم و رنگ و عطر دارد. زیرا درختچه‌های چای در فصل زمستان استراحت کرده و غنای بیشتری از خاک دریافت خواهند کرد و در فصل بهار که بهترین شرایط آب و هوایی مهیا است، محصول بسیار با کیفیتی تولید خواهد کرد.

آنتی‌اکسیدان زیاد، از مهمترین خواص چای ایرانی

آنتی‌اکسیدان‌ها از مهمترین خواص و فواید چای سیاه برای سلامتی شناخته شده است. مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به از بین بردن رادیکالهای آزاد و کاهش آسیب سلولی در بدن کمک کند همچنین باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن افزایش یافته و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد و چای سیاه و سبز یکی از منابع غنی آنتی‌اکسیدان است.

  1. چای مرغوب خشک و زبر است.
  2. چای اصل ایرانی طعم گس دارد.
  3. رنگ چای ایرانی شفاف و آلبالویی است و پس از دم کردن رنگ دهی مناسبی دارد.
  4. چای ایرانی از چای بقیه کشورها ارگانیک‌تر است.
  5. چای ایرانی ماندگاری بالایی دارد.
  6. چای ایرانی طعم و عطر دلنشینی را دارد.
  7. رنگ چای از راه‌ های تشخیص چای خوب است و رنگ آن طبیعی است، چای ایرانی برای دم کشیدن و رنگ دهی به 15 الی 20 دقیقه شعله مستقیم نیاز دارد.
  8. چای ایرانی با گذشت زمان از دم کردن آن کدر نمی‌شود.
  9. چای ایرانی در آب سرد رنگ دهی ندارد و قابل ‌تشخیص است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *