هر چیزی که باید راجع به چای ایرانی بدانید
چای ایرانی ۳ بار در سال برداشت میشود (بهار، اول تابستان و اول پاییز). برداشت اول در فصل بهار است که به آن چای چین اول هم میگویند. چای بهاره، بیشترین خواص و فواید را برای سلامتی انسان داشته و همچنین بیشترین کیفیت را در طعم و رنگ و عطر دارد. زیرا درختچههای چای در فصل زمستان استراحت کرده و غنای بیشتری از خاک دریافت خواهند کرد و در فصل بهار که بهترین شرایط آب و هوایی مهیا است، محصول بسیار با کیفیتی تولید خواهد کرد.
آنتیاکسیدان زیاد، از مهمترین خواص چای ایرانی
آنتیاکسیدانها از مهمترین خواص و فواید چای سیاه برای سلامتی شناخته شده است. مصرف آنتیاکسیدانها میتواند به از بین بردن رادیکالهای آزاد و کاهش آسیب سلولی در بدن کمک کند همچنین باعث میشود که سیستم ایمنی بدن افزایش یافته و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد و چای سیاه و سبز یکی از منابع غنی آنتیاکسیدان است.
- چای مرغوب خشک و زبر است.
- چای اصل ایرانی طعم گس دارد.
- رنگ چای ایرانی شفاف و آلبالویی است و پس از دم کردن رنگ دهی مناسبی دارد.
- چای ایرانی از چای بقیه کشورها ارگانیکتر است.
- چای ایرانی ماندگاری بالایی دارد.
- چای ایرانی طعم و عطر دلنشینی را دارد.
- رنگ چای از راه های تشخیص چای خوب است و رنگ آن طبیعی است، چای ایرانی برای دم کشیدن و رنگ دهی به 15 الی 20 دقیقه شعله مستقیم نیاز دارد.
- چای ایرانی با گذشت زمان از دم کردن آن کدر نمیشود.
- چای ایرانی در آب سرد رنگ دهی ندارد و قابل تشخیص است.